Att våga satsa på drömmen

Vi har tidigare skrivit om att äga en kennel och då tog vi upp ex antal praktiska detaljer kring en kennel. Bland annat lyfte vi saker som att det inte alltid går att livnära sig på verksamheten, och att det kan vara en kostsam och tidskrävande verksamhet vilket inte alla riktigt är beredda på. Om man till exempel har ett heltidsjobb samtidigt som man har hand om en kennel är det en verklig utmaning för att det ska fungera. Men om man verkligen drömmer om att ha en kennel är det trots detta värt att satsa på sin dröm. Och det går att lyckas!

Karin sade upp sig och startade en kennel!

I en artikel har det skrivits om Karin som sade upp sig för att starta en kennel. Det var 2007 som hon öppnade sin kennel och sedan dess har ett 50-tal hundar flyttat hem till ägare runtom i Sverige. Karin i sig har väl kanske inte blivit rik på sin verksamhet, men hon gör det hon älskar att göra – och det om något måste nog ses som en rikedom i sig. För att klara sig rent ekonomiskt på sin kennel har hon också kompletterat med att vara hundinstruktör och djursjukvårdare. Hon säger att det har varit en tuff väg till att lyckas. Mycket tid och pengar har gått till planering av att hitta rätt hundar att avla vidare på. När artikeln som skrevs 2013 hade hon avlat fem valp kullar. Det måste verkligen vara något av en mirakelkänsla att se hur ens dröm blir till verklighet och när man läser om Karins resa blir en verkligen inspirerad till att själv våga för att vinna.

Känner du att du också vill satsa på din dröm och göra någonting annat än det du sysslar med, kanske har det med hundar att göra – kanske inte, så är det bara att köra. Du har inget att förlora, men allt att vinna!